Stress zichtbaar in je bloed.

Bij CanDo Coaching en de test met gedroogd bloed,
is stress zichtbaar in je bloed.

De test met gedroogd bloed bestaat uit 8 afdrukken van 1 drupje bloed.

Stress

filmpje 30 seconden.

Verander je gevoel, verander je leven

Elke gebeurtenis geeft een hoeveelheid stress en afhankelijk van wat het voor jou betekent laat het een indruk achter in het bloed. Dit wordt zichtbaar in de afdruk. Wat precies de gebeurtenis is geweest zal tijdens een gesprek gericht naar voren worden gebracht. Er zal voornamelijk gekeken worden naar emoties die pijnlijk zijn geweest wat zich uit in stress. Met het inzicht en begrip voor de situatie van toen verandert de afdruk. De rode draad in je leven. De energie kan weer stromen.

Na het gesprek kan er een 2e afdruk gemaakt worden zodat je kunt zien wat het met je heeft gedaan. De herinnering die in het bloed vast zat wordt los gelaten.

Verander je gevoel dan verander je je leven. Door de verandering van bewustzijn, verandert je bloedbeeld ook.

Test met gedroogd bloed

Je lichaam heeft iets onthouden, een ervaring die je niet leuk vond, dit geeft stress.  Je hebt het met je verstand verwerkt, maar je lichaam heeft de emotionele gebeurtenis nog niet vergeten. Dit geheugen heeft als functie om je te beschermen. Het zal er alles aan doen zodat het je niet weer zal overkomen. Nu je ouder en wijzer bent geworden, hebt je meer vergelijking en ervaring om gebeurtenissen anders te zien. Helaas weet je lichaam dat niet.

Stress wordt omgezet in vrije radicalen.

Dit kan je later tegen zitten, de bescherming is je nu tot last en is een belemmering. Maar waar moet je dat nu zoeken, hoe kom je er achter wat jou nu belemmert?

  • blijf jij steeds maar in de zelfde situatie die je graag wilt veranderen?
  • ben je een sporter en je komt maar niet op de 1e plaats?
  • erger jij je veel en je wilt dat niet meer?
  • ben je vaak op van de zenuwen en  je weet niet waarom?
  • heb je een angst en wil je die graag kwijt?
  • weinig energie, vermoeidheid of andere vage klachten?
  • Denk jij dat het in je familie (genen, celgeheugen) zit en dat jij het dan ook krijgt?

Door de test met gedroogd bloed kun je sneller bij de oorzaak van deze stress komen zodat je het kunt oplossen! Het bloed laat zien op welke automatische piloot jij draait. Dr Bruce Lipton heeft het wetenschappelijk bewezen.

Het bloed spreekt

Vrije radicalentest laat stress duidelijk zien.

Wat laat de vrije radicalen test zien.
download pdf

Schade

Vrije radicalen zijn stoffen die in ons lichaam veel schade kunnen aanrichten zoals  cellen vernietigen, DNA veranderen of zelfs organen functioneel beschadigen.
Dat kan zich uiten in o.a. allergieën, ontstekingen, systeemziekten, hart- en vaatziekten, stress, hoofdpijnen, aandoeningen van het zenuwstelsel en kanker.