Reacties

Wat zeggen mensen over de CanDo Methode™ en over Margje lees je in de reacties.

 

Reactie

Bij deze wil ik je laten weten dat ik bijzonder verrast was door de methode die je gebruikt. Ik weet al jaren dat je emoties opslaat in je lichaam (goed terug te vinden in verharde spieren, maagproblemen, etc.), maar dat het ook echt in het bloed zichtbaar wordt vind ik heel bijzonder.
Super methode en dat je daarna ook kunt coachen om het op te lossen is geweldige combinatie.
Ik raad het iedereen aan !

Jeannette Bal, http://www.magneetmassage.nl

 

“The CanDo Method™ of Margje van der Lei is powerful”
zegt Woody Marks, President of Ashley Furniture Industries – the 1# selling home furniture brand in North America

“De CandoCoaching is een aanrader voor een ieder die vast zit in oude patronen. Het werkt verbluffend en doeltreffend. De CanDo Methode™ was voor mij nieuw. Mijn ervaring is, dat het of je het nou wilt of niet dagelijks bij je blijft. Margje heeft 2 keer met mij een sessie gedaan en de kwartjes vielen gelijk. Het heeft mij persoonlijk opgeleverd waar ik al een lange tijd naar op zoek was. M.H.”
Service categorie: Bedrijfsadviseur Jaar eerste keer aangenomen: 2012 (meer dan eens aangenomen)
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Creatief

just my perspective…
Your spirit and desire to truly help people is so geniune that gives all the leverage in the world to do whatever is need to coach a person. HM.

Beste Margje van der Lei
Hierbij wil ik je bedanken voor de goede therapie die ik bij je heb gehad.

Ik ben bij Margje gekomen omdat ik last heb van faalangst als ik met een nieuwe baan begin en in deze periode moest ik met twee nieuwe banen beginnen.

Je kunt het wel raden ik kreeg veel last van faalangst. Ik dacht ik moet hulp hier voor zoeken en ben gaan internetten. Zo kwam op de website van Margje als eerste viel mijn oog op Eft. Een techniek om van angst af te komen. Ik dacht ik bel want zo kan ik niet verder,  het kost namelijk heel veel energie en ik kon gewoon niet goed functioneren in mijn banen. Natuurlijk ook in mijn privé leven de mensen om me heen hadden er last van.

Margje vertelde mij dat er een consult voor nodig was om mij te kunnen helpen en dat Eft goed is maar dat zij een techniek heeft die veel dieper gaat. Ik dacht hier ga ik voor. Mijn hele leven loop ik hier al tegen aan nu moet er maar is wat aan gebeuren. Ik moet eerlijk zeggen ik was ook wel een beetje sceptisch maar na dat het consult vorderde voelde ik mij steeds sterker worden en Margje neemt ook echt de tijd voor je. Aan het einde van het consult kon ik echt zeggen, er was wat met mij gebeurd. Een rivier die weer was gaan stromen, er was een zwaarte vanmij af en voelde mij lichter de dag er na kon ik weer lachen en kreeg mijn humor weer terug.

De nazorg was ook erg goed, even een mailtje hoe gaat het en goede adviezen was fijn en goed voor het verdere verloop. Elke week ging het beter na drieweken had ik mijn faalangst onder controle. Nu voel ik mij ook een stuk rustiger. Ja het  doet echt wat met je, het is de moeite waard om deze techniek de  CanDo Methode™ van Margje ven der Lei te proberen.

Mijn hartelijke dank S.D.

“Margje,
Ik heb ervaren dat jij door jouw deskundige, betrokken en respectvolle aanpak een groot effect kan bereiken. Jouw manier van werken met de CanDo Methode™ heeft mij – verder – op weg geholpen.
Hartelijke dank,  Greet”
Service Category: Life Coach
Year first hired: 2012
Top Qualities: Personable, Expert, High Integrity

Elma van Lienen

“Margje straalt deskundigheid en professionaliteit uit, staat dicht bij de mens en gaat respectvol met je om. Ze is in staat eye-openers aan te reiken met de CanDo Methode™ zodat je (zonder dat je het op dat moment beseft) verder komt dan je ooit had durven hopen.  Ook qua nazorg is ze zorgzaam, zorgvuldig en geduldig.

Van harte aanbevolen!!!”

Monique Slikkerveer http://www.geurenfestijn.nl/

“Margje … als ik nu een keuze maak, maak ik die voor mijzelf. Voor anderen klaar staan en: ‘altijd denken: hoe zou die ander zich voelen’ en: ‘als ik dat doe, wat zou die ander ervan vinden’ … Ik was steeds maar met die ander bezig.
Margje, jij haalde mij steeds weer terug. ‘Om wie gaat het hier nu? Het gaat toch om jou? Die ander is verantwoordelijk voor haar eigen leven en ervaringen. Daar ben jij niet verantwoordelijk voor.
Margje, jij bent de eerste sinds jaren, die het lukt om mijn verdriet de vrije loop te laten. En wat lucht dat op!!
Je hebt me teruggebracht bij mezelf. Ik ben er nog niet. Dat weet ik. De goeie weg is ingeslagen.  … lief mens.
Namasté  Monique”

Emma Donker, http://www.studiokleurig.nl/ Studio kleurig, kleur- en kledingadvies:
Ik wil je bedanken voor het CanDo-life-coachingsgesprek dat ik met je had. Het was heel bijzonder. Het was ook heel intensief, maar je hebt me veel inzicht gegeven in mijn emoties. Ik kan hier echt wat mee. Ik begrijp nu veel beter welke (vaak verborgen) gevoelens een rol spelen in mijn leven. Hierdoor heb je me handvatten gegeven om bepaalde dingen in mijn leven aan te pakken en anders over mezelf te gaan denken. Ik hoop dat nog velen mogen ervaren hoe waardevol een coachingsgesprek met jou kan zijn.
Heel veel succes gewenst.

Debby Hayman, Business Administration Specialist, D Hayman Consulting
Margje has been providing life coaching skills and methods to me, in several areas.  I have and continue to obtain remarkably positive and productive results.  Margje is an experienced, compassionate and dedicated life skills coach.  She has genuine desire to help others meet their personal/professional goals, by offering her powerful and effective life skills coaching expertise and techniques.  Those who are ready for changing their lives for the better, contact Margje, today, and make an appointment to speak with her about your goals.  I highly recommend her as she is an excellent life skills coach!”

Corina Vargas:

Of course..I knew it wouldn’t be long before you couldn’t contain that talent of yours.

Sylvia Trainor:

Very true! I can tell, you will make a wonderful Lifecoach because you have heart!

Ineke Hurkmans van Jump!:
“I really loved the way Margje is looking at her life and future! She gives a lot of inspiration, is creative and creates whatever she wants in life!  I admire her connection skills, her warm personality and het ability to contribute to a better world!
She is a true entrepreneur from the heart!”

Corcaroli:

2009

Margje heeft zich ontwikkeld als een coach die kan spelen met structuren. Zij verandert chaos in orde en zij schept uit orde en regel, spelvormen. Als coach kan zij mensen die te vast zitten in regels en structuren, een uitweg leren vinden. Omgekeerd kan zij de chaotische mens bij de hand nemen en hen leren en ontdekken hoe ordeningen een belangrijke waarde zijn in een functionele maatschappij. Zij wekt met een lach en aanstekelijke humor.

CorCaroli:

2006

Margje
Stille wateren hebben diepe gronden met pracht en praal verborgen.
De kalmte van de zee… en toch…
Een kracht van deze natuur, een storm die het water doet verplaatsen
En een glimp laat zien van haar schoonheid
Het is er altijd al geweest
Chantal

Toni Brodelle wrote:
“Margje!! Do you remember when we became friends and you weren’t entirely sure we should be because we disagreed on something?? Well… I just want to say that I am SO glad that we are friends. You are a blessing for my soul. Thank you for your kind words and beautiful energy!!

From Jo Simpson:

Margje – you are a superstar – just want you to know.

http://youtu.be/1BUR9LbCXzI

 

Reacties bij de FotyAward (freelancer of the year)
https://www.fotyawards.com/margje-van-der-lei

1.0
Anoniem
| Klant

Deskundig en altijd bereid een extra stap te zetten 2016-02-27 10:43:36

Margje biedt altijd een luisterend oor en kan zonder oordeel zien waar voor jou de mogelijkheden liggen om te groeien. Daarnaast hanteert ze een hele bijzondere werkwijze die in hele korte tijd laat zien waar jouw kansen en mogelijkheden liggen.

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig

Annoniem

10.0

Charlotte van Dalen | Klant

Krachtig, eerlijk en doortastend 2016-02-22 18:32:37

Mijn ervaring met Margje is zeer bijzonder te noemen. Ze weet iedere keer mijn knelpunten exact aan te wijzen! De bloed analyse was perfect, puzzel stukjes vielen op een plek! Veel geleerd en leer nog steeds van deze fantastische vrouw!

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig

9.0
Anoniem
| Samengewerkt

Zelfbewuste vrouw.direct en duidelijk 2016-02-16 10:22:03

Oprecht en duidelijk. Heeft mij inzicht gegeven . Doelen laten bereiken. En vooral zelfbewuster gemaakt.

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig

6.8
Anoniem
| Klant

geen oordeel vellend 2016-02-12 14:14:14

Communicatie open, luistert goed. Stemt tot nadenken.

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig
9.5

Anoniem | Klant

topvrouw weet wat ze doet, geweldige vrouw! 2016-02-09 16:13:44

Prima in prijs, en goeie kwaliteit. Ik liep al tijden met klachten waar ik geen oplossing voor had. Na een gesprek met margje voelde ik me al stukken beter!! Ga zo door topper

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig
1.0
Anoniem | Klant

Warm, open en direct 2016-02-09 15:09:51

Met haar speciale aanpak en methode wist ze me te raken. Goede adviezen gekregen waardoor ik echt goed naar mezelf moest gaan kijken. Vragen, vaak via berichtjes werden altijd keurig beantwoord en vaak nog kleine toevoeging vanaf haar kant.

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen anyse
bloed analyse
geduldig
1.0
Marion Welling
| Familie / vriend / kennis

Expert op haar vakgebied Open, 2016-02-09 14:15:08

Open, directe communicatie. Windt er geen doekjes om. Doorzetter om te achterhalen wat oorzaak is en deze helen. De kosten voor een consult zijn het meer dan waard. Dus JA, ik beveel Margje aan!

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig
1.0

Anoniem | Klant

een top persoon 2016-02-09 12:38:13

een heel unieke aanpak geweest waarbij ik heel veel inzichten heb gekregen op alles … een zeer goede begeleiding en communicatie erna kan het aan ieder aanbevelen .. het heeft wonderen gedaan bij mij en mijn zoon ze heeft me aan het denken gezet en doet ze nog steeds … mijn diep respect

1.0
Anoniem | Familie / vriend / kennis

straight to the point met een zacht randje 2016-02-09 00:29:03

Met een uniek, zelf ontwikkelde methode, weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen. Na Margje heb je een andere kijk op het leven: positief en hoopvol. CAN DO! Verbeter de wereld en begin bij jezelf! Verbeter de wereld en begin bij Margje!

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig

1.0

Anoniem | Studiegenoot / stage gelopen bij

gedreven iedereen te helpen 2016-02-08 21:58:00

Margje heeft me vaak aan het denken gezet, en door een paar woorden verder geholpen.

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig

9.8
Esther Akkerman
| Klant

Zeer geduldig en zonder oordeel 2016-02-08 20:27:43

Prettige communicatie. Margje weet precies waarom dingen zijn of gaan zoals het gaat en kon mij erg goed begeleiden tijdens het proces waar ik in zat. Erg dankbaar voor.

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
Zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig
1.0

Saskia Zwarts | Klant

Ongelovelijk 2016-02-08 19:08:47

Wil je iets aan je problemen en je toekomst doen, neem dan contact op met Margje , fijn persoon,goed met kinderen. Invoelend , ze veranderd echt iets aan je situatie waarin je zelf vastloopt, laat je ook andere inzichten zien,hierna kun je zelf weer verder. Verricht wonderen en vaak al heel snel, geen jarenlange hulp maar kort en zeer krachtig om daarna het zelf weer te kunnen. Zeer zeker een aanrader.Zij zorgt ervoor dat de problemen uit je verleden,geen problemen hoeven te blijven in je toekomst,zeer goed !! Een 10 plus !

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig
9.0
Anoniem | Klant

zeer betrokken lieve vrouw 2016-02-08 18:40:37

Fijne communicatie. .goede prijs kwaliteit verhouding en veel ervaring. .ook goed met kinderen..zeker een poging waard

Algemene skills:

Kwaliteit
Expertise
Tarief
Deadline
Flexibiliteit
Communicatie
Professionaliteit

Individuele skills:

luisteren
zichtbaarheid
patronen analyse
bloed analyse
geduldig