Bedrijf in Balans voor jou een kans!

Bedrijf in Balans voor jou een kans om extra te verdienen!

Je werkt voor een bedrijf en het gaat je eigenlijk best goed af. En toch is er die ‘maar’…Bedrijf in Balans voor jou een kans!

  • Je wilt meer verdienen,
  • Je wilt meer waardering en erkenning voor wat je doet,
  • Je weet dat je meer kunt en hebt nog geen kans gehad om dit te laten zien,
  • Je ziet dat je als team meer kunt dan nu.

Wat heb jij er aan wanneer je Bedrijf in Balans aanbiedt aan je werkgever?

Verdien geld met een investering van jouw werkgever!
Wanneer jij je werkgever overtuigt om via het programma Bedrijf in Balans te investeren in jullie toekomst, verdien jij € 75 per collega die je werkgever inschrijft, als dank voor je inzet en overtuiging! Mond-tot-mond reclame is namelijk nog steeds de beste referentie die iemand zich kan wensen en via jouw eigen ervaring kan jij natuurlijk als geen ander vertellen over de resultaten van de CanDo Methode™!

Een voorbeeld
Stel je voor dat jouw werkgever 25 mensen in dienst heeft. Je werkgever investeert in deze training € 562,50 per persoon. Wanneer je werkgever 25 mensen inschrijft, ontvang jij 25 x € 75. Dat is een totaal bedrag van € 1875! Geweldig, toch?

Maar eigen ervaring is goud waard
Overtuig eerst jezelf, voordat je een ander overtuigt! Schrijf je in voor de workshop Bedrijf in Balans, voor jou een kans!  en ervaar de nieuwe inzichten en zelfkennis die de CanDo methode™ je aanreikt! Je zult jezelf nog verbazen! Eenmaal enthousiast zal je ongemerkt iedereen vertellen wat je hebt geleerd en ontdekt. Gepassioneerd en vol overtuiging, want je hebt het zélf ervaren!

STOP met vragen om loonsverhoging en START met het geven van meer waarde aan het bedrijf waarvoor je­ werkt! Verander jezelf en verander je werkomgeving. Je werkgever zal je beter belonen – bang dat hij is dat je naar een andere werkgever gaat! En wij zullen je natuurlijk ook goed belonen! Als dank voor je enthousiaste verhalen en geweldige resultaten uit eigen ervaring! Want, wanneer jij ergens enthousiast over bent, dan kun je daar beter over vertellen, dan wanneer je het alleen maar gehoord of gelezen hebt! Je weet wat het met jou heeft gedaan en wat het voor je heeft betekend. Dan sta je voor het resultaat wat het je heeft opgeleverd!

STOP met wachten en START NU met je nieuwe toekomst.

Schrijf je in voor de workshop Bedrijf in Balans, voor jou een kans!  voor slechts € 97!

Waarom investeren in jezelf?
Investeren in jezelf geeft altijd waarde en met waarde bedoel ik dat jij de leiding neemt. Je laat zien dat jij iemand bent die naar oplossingen zoekt! Iets nieuws, want alleen dat geeft waarde! Persoonlijke groei noemen ze dat, want stilstand is achteruitgang. Ik weet dat je meer in huis hebt! Ik geloof er in. Jij kunt meer dan wat je nu doet. Ontdek wát in de workshop: Bedrijf in Balans, voor jou een kans!

In één avond leer je welke stappen jij moet zetten om meer uit jezelf te halen én natuurlijk hoe je een extra bedrag kunt verdienen! Investeer € 97 in jezelf en ontvang € 75 voor elke collega, die je werkgever aanmeldt! Waar vindt je elders nog zo’n deal? Nergens toch?

Onbegrensde mogelijkheden
Eindigt het extra verdienen na de workshop van jezelf en je collega’s? Natuurlijk niet! Want, weet je een ander bedrijf (van een vriend of familielid), dan ontvang jij € 25 en je vriend of familielid krijgt € 75. Hiermee help je dus ook een vriend of familielid. Is het niet geweldig dat je ook iemand anders kan helpen om een extra bedrag te verdienen?

Dit is je kans!
Overwin je angst, STOP met wachten en schrijf je NU in voor de workshop Bedrijf in Balans, voor jou een kans!  en volg de training Bedrijf in Balans! samen met je collega’s voor een gezonde en fijne samenwerking en meer zelfvertrouwen!

naam*

email*

telefoonnummer*

inschrijving voor de workshop: Bedrijf in Balans, voor jou een kans!

Wat gezegd wordt over de CanDo Methode™

  • Inmiddels heb ik door de verandering een nieuwe baan met carrière mogelijkheden, puur doordat op mijn werk veranderd gedrag ging laten zien. In plaats van maar klakkeloos doen wat er gezegd wordt als grijs muisje trad ik meer en meer naar de voorgrond en liet zien wat ik voor potentieel ik in huis heb.
  • Voor mij was het erg spannend omdat ik dacht weer door veel pijn te moeten praten. Gelukkig was dit helemaal niet het geval. Hoe je door het benoemen van emoties van ‘in de knoop’ naar ‘bruisend’ kan gaan in twee uren is wonderbaarlijk. Het gesprek viel reuze mee en het was of er een last van me was afgevallen. Ik doe nog regelmatig mijn ‘huiswerk’ en heb er zelf nog wat aan toegevoegd waardoor ik nog meer in beweging kom. H.N.
  • De CanDoCoaching is een aanrader voor een ieder die vast zit in oude patronen. Het werkt verbluffend en doeltreffend. De CanDo Methode™ was voor mij nieuw. Mijn ervaring is, dat het of je het nou wilt of niet dagelijks bij je blijft. Het heeft mij persoonlijk opgeleverd waar ik al een lange tijd naar op zoek was. M.H.
  • De mooie en heldere CanDo Methode™ gaven inzichten in vastzittende denkpatronen.Voor mij was het echt een eye opener dat jij met deze methode (onbewuste) negatieve overtuigingen letterlijk op tafel legt. M.v.d.T.

Geef jezelf een kans, help jezelf en anderen. Let’s  do it!

naam*

email*

telefoonnummer*

inschrijving voor de workshop: Bedrijf in Balans, voor jou een kans!

Margje van der Lei

CanDoCoaching

Home